Sillahallenstorskryggmedbaconoch gräslök. Jag ska nog villigt erkänna att jag inte är den bästa på att exprimentera med smaker och fisk i mitt eget kök
Servera med pressad potatis och sallad. Skär bacon i mindre bitar och hacka lökarna och stek tillsammans några minuter samt låt kallna, strö sedan detta över fisken
Torskryggmedbacon. Nu är det lördag och som vanligt blir det ett recept, måste kolla i morgon hur många år jag har hållit på med detta… det är inte många lördagar jag har missat
Smaka av med salt och peppar. Stek baconetoch låt rinna av på hushållspapper. Vi hade öppnat en flaska champagne i fredags och kände för att laga nåt som passade till den på lördagen
Servera torskryggenmed t ex kokt potatis och kokta morötter. För ett tag sedan hittade jag ett paket torskrygg i frysen, så det fick bli söndagsmiddag den veckan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.