225 grader
ca 30 min Salta & peppra kotletterna och stek dem hastigt i panna för färgens skull. Stek dem sedan klara i ugn 150grader tills innertempen blir ca 65 grader Smält smör, rör ner mjöl och spä med grädde, soja, cognac, fond och ev lite vatten. Krydda med dragon, gelé & grönpeppar. Låt koka ca 5-10 min Tillsätt persilja på slutet.
Smarrig kassler med risoni 11propoints 4 portioner. Måndag igen, så härligt. eller. Nåja efter en lugn helg som jag har haft är det alltid lättare med måndag och eftersom jag haft galet mycket på jobbet så har dagen bara susat förbi
E. n. s. i. t. a. m. r. ä. e. k. j. g. v. l. b. u. d. p. å. G. o. N. h. y. ,. f. D. U. T. F. 1. 2. 5. 0. (. ). /. x. %. 4. c. H. ö. S. &. P. L. I. 3. 6. K. é. -. M. O. d l. g r
Gnid och massera sedan in rubben på fläskkotletterna. Rubbad fläskkotlett med puré & karamelliserad rödlök 12 propoints. Rubbad fläskkotlett med puré & karamelliserad rödlök 12 propoints 2 portioner
Bryn fläskkotletterna hastigt i olja i en stekpanna, tills de fått fin färg. 2 st fläskkotletter a 125 gram. 2 st fläskkotletter a 125 gram 1 spray olja
Servera med rödvinssås (1 propoints, medräknat i totalen) och salsa. 11propoints 2 portioner. Varit på gymet och svettats lite på löparbandet, så då är det skönt att komma hem till lagad middag
Egentligen passar detta utmärkt som helgrätt eller söndagsmiddag också, men har man hittat billiga fläskkotletter blir detta en supergod middag en vanlig vardag
Franska rårakor är en kanongod, enkel maträtt med få och billiga ingredienser. Vi käkade våra franska rårakor med en klick hemkokt lingonsylt och en rejäl portion vitkålssallad och rivna morötter
Välj tjocka fläskkotletter så att de inte blir för torra. 6 portionerSex tjocka fläskkotletter utan ben med fettrand kvarMassor av champinjoner1 röd paprika1 purjolök1 gul lök2,5 dl mellangrädde200 g philadelphiaostEn tsk chilisåsSalt, svartpeppar och chili explosion (Santa Maria med kvarn)StekfettGör så här
4 fläskkotletter. 1. Lägg de fyra kotletterna i en ugnsfast form. 2. Vispa samman de andra ingredienserna. 3. Häll vispet över kotletterna och grädda i ugn, 225 grader i ca 45 minuter
4 melerade fläskkotletter. Pensla kotletterna på båda sidor med mango chutney, gärna Bengal Spice som är lite starkare och inte har stora bitar som den vanliga chutneyn
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.