Blanda till sist i havre ochchokladmed en träslev. Det jag tyckte allra bäst om med kakorna är att de blir så knapriga och håller sig så i kakburken med
Eftersom jag ville att havren skulle få stå i centrum valde jag bort chokladbitaroch nötter. I stället bestämde jag mig för att tvista till dem lite med brynt smör och en nypa kaneloch det blev faktiskt … gudomligt
Men självklart kan vi inte ha det så mysigt utan att lämna något gott till barnen och de snälla barnvakterna, så därför slängde jag ihop de här enkla havrekakorna till dem
Blanda kanel, bikarbonat, mjöl, salt och vaniljsocker med smörblandningen. Grovhacka chokladenoch russinen blanda sedan ner det tillsammans med havregrynen i smeten rör till en jämn smet
Tillsätt sirap, alla chokladsorter (knapparna och den hackade chokladen), apelsinskal och vatten. Blanda mjöl, bakpulver, smör, socker, havregryn, vaniljsocker och salt så att degen blir smulig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.