Jag serverade soppan med spröda smördegspinnarmed ost, som jag köper påLidl. Den som inte har tillgångtill eller är förtjust iRicard (eller annan typ av Pernod) gör rätt i att smaksätta soppan med en skvätt vittvin
Just i fallet med denna soppa hade jag länge funderat på själva grundidén, och hade kanske därför en större motivation att faktiskt lägga påminnet vad jag använde och hur jag gjorde
Blanda ihopdressingen och smaka av med salt och peppar. Krydda med salt och peppar. Ugnsrosta rotfrukterna blanda ner strimlad salladslök, hackad persilja och ringla över en god dressing
Garnera med ägg, ost, skinka, räkor, gurka, citron och persilja. räkor. När jag vill göra en smörgåstårta som går fort att göra, så använder jag polarbröd och fyller den med samma fyllningpå alla lager
När du flyttar över kycklingentill formen, se till att allt följer med ner i formen. Lägg i botten på en stor ugnssäker form och häll över lite olja och rör runt
Idag delar jag exempelvismedmig av ett gott tillbehör att ha på julbordet. Eftersom tiden går i en ryslande fart och vi närmar oss mot julafton kommer jag låta denna veckan enbart publicera recept som niförhoppningsvis kan känna er inspirerade av att göra med en gång
Tidentickarförbi och annat som skulle vara medpå denna påskinspirerademiddag förbereddes. Utan njutning kan det kvitta och det är lika bra att njuta medan man kan
Blanda den mixade röran med buljong. Låt puttra en stund, smaksätt med cayennepeppar. Jag fick tag på några paprikortillbilligtpris och gjorde därför en härligt djupröd paprikasoppa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.