Strimla bacon och stek tillsammans med hackad lök. Blanda med pastan och broccolin och lägg i en form. Vispa ihop mjölk, ägg, ost, salt och peppar, och häll i formen
Blanda med pastan och broccolin och lägg i en form. 1Strimla bacon och stek tillsammans med hackad lök. 1Vispa ihop mjölk, ägg, ost, salt och peppar, och häll i formen
Blanda med pastan och broccolin och lägg i en form. 1Strimla bacon och stek tillsammans med hackad lök. 1Vispa ihop mjölk, ägg, ost, salt och peppar, och häll i formen
Fotot på gratängen visar en broccoligratäng utan kassler och pasta men visst ser den god ut. Måndag morgon och det är mörkt ute när klockan ringer, det är detta vi har framför oss nu i flera månader
Fredagar har jag ingen större lust och lägga ner onödig tid i köket. Vill mest slappa, ha det bra och slöa… Kvällsmaten ska vara, ”snabb – lätt o laga – och god”
På bilden ser ni en enkel pasta med räkor som är kryddad med bland annat vitlök och citronpeppar. Det har ju blivit många bakverk på bloggen den senaste tiden, jag har hur mycket som helst som jag vill fylla på här i receptarkivet och idag tyckte jag att det var dags för en maträtt
Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen med pasta, fetaost, soltorkade tomater och en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè
Hacka ruccola och smula fetaosten. Blanda ihop, pasta, ruccola, fetaost och olivolja. Pasta med fetaost, ruccola och serrano (ca 4 portioner). Pasta med fetaost, ruccola och serrano (ca 4 portioner)
En snabb, enkel, billig och god pastarätt. I det här receptet har jag använt mig av konserverade champinjoner, men givetvis kan man använda färska som man skivar och steker
Jag funderade över vad jag skulle göra av dem och tänkte först att jag skulle göra någon slags crepes med champinjonfyllning men det kräver lite bättre planering än vad jag hade över tyvärr
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.