Det här knådfria matbrödet är riktigt enkelt att baka, kruxet är väl mera att få till det med tiden då brödet ska jäsa i två längre omgångar, plus minst en halvtimme på plåten innan gräddning
Källa. Portioner. 4Ingredienser. 1pkt Krossade tomater (gärna Garants 390g pkt. 3,3 g kolhydrat/100g)1st gul lök3 klyftor vitlök400-500 g nötfärs 1 chipotle frukt i adobo sås (en halv rekomenderas för normalstarkt)1 st röd paprika2 köttbuljongs tärningar1-3 dl vispgrädde (häll på efter egen smak)1 matsked Creme friache70 cl vatten
två hela pepparkornen kryddnejlikatvå hela kardemummorMalda kryddor. gurkmejaHuvudingredienser. När dofterna utvecklas i steg 2, tillsätt gurkmejan, rör om under 20sekunder, häll i tomaterna och hälften av kokosmjölken
Hej vänner. Hur du får ut det bästa ur nya produkter som vegokött och växtbaserade mejerier. Okej, det här är kanske lite mer av en ”kolhydratsrätt” men den är jävligt god och ni borde testa den ändå
Det var så länge sen jag gjorde en smörgåstårta så förra veckan, när jag hade en ledig dag, så passade jag på att göra en för mig ny sort med skinka och bacon som fyllning
Skala, dela och koka potatisen mjuk. Det tar ca 20 minuter. Prova med en potatissticka eller kniv. Häll av potatisen och låt den svalna på en tallrik eller i en skål
Ingredienser Portioner. 4 900 g mjölig potatis 550 g falukorv 1 zucchini 2 tomater 1 rödlök 1 vitlöksklyfta salt och peppar 1 msk oregano 1 1/2 dl riven ost 2 dl mjölk Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen