Just nu avnjuter vi pannacottan med ljuvliga björnbär från mina föräldrars trädgård. LCHFPannacottaIngredienser 4 dl vispgrädde 1 msk sukrin melis 1 msk vit sirap 0,5 tsk vaniljpulver 1 tsk gelatinpulver 1 msk vatten 1 dl smetana Gör så här Låt gelatinpulvret svälla i vattnet
Det var riktigt länge sedan jag gjorde pannacotta nu och eftersom att jag hade väldigt mycket vit choklad hemma så tänkte jag att den fick agera smaksättning
LCHF varm choklad. För många är det sportlov och framöver hoppas vi på fina soliga dagar… Kallt brukar det även vara denna årstid så varm chokladdryck är ju gott och värmande
Jag har gjort ett chokladpaj skal denna gången fyllde jag med choklad proteinpudding och grädde men man kan ju fylla skalet med bra grädde och bär om så önskas
Kladd Chokladmuffinslchf. Smält choklad och smör i kastrull på svag värme. 50 g mörk choklad (Jag hade 70 % med pistagenötter). Choklad g 25 kh. 50 g mörk choklad (Jag hade 70 % med pistagenötter)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.