Kycklingoch grönsaker. Dela kycklingfiléerna på mitten. Skölj potatisenoch skär i skivor. Skölj och skär paprika i bitar och skala och klyfta rödlök och skala vitlöksklyftorna
Lägg på kycklingenoch häll på resten av såsen och strö över parmesanost och basilika. Rör ihop rumsvarmt smör, riven vitlök och hackad chili och klicka över potatisen
Häll över olja, peppar, timjan ochkrossade vitlöksklyftor. Lägg potatisarna på en plåt. 700 g färskpotatis, kokt och kall. 700 g färskpotatis, kokt och kall 3 msk olivolja 4 klyftor vitlök timjankvistar
Eftersom jag gillar rätter som lagas i ugnen så fick det bli en i dag, kyckling fanns potatis fanns grädde fanns och kryddor fanns, hittade lite chips och så blev det en gratäng…
Den enkla såsen får en smakkick av citron som steks (eller grillas) ganska hårt innan den pressas över kycklingoch även den rostade potatisen om man så vill
Borsta potatisenoch skär i klyftor. Skiva filéerna i ganska tjocka skivor lite på snedden och servera med salsan, ugnsbakade rotfrukter och lättkokta sugarsnaps eller sockerärtor och små broccolibuketter
Häll av vattnet och låt potatisen ånga av en stund. Smakrik, supergod och går att förbereda. Det har jag, men mer om det senare för nu tänkte jag först ge er detta kanongoda recept på potatis
Koka potatisenoch lägg därefter på bakplåtspapper på plåt. Faktiskt riktigt bra att göra det då och då, eftersom det gömmer sig en del där under som man glömmer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.