Tveka inte att göra dem, fantastiskt enkelt (med visskladdighet) och hög impfaktor. Fem ingredienseriskönförening som blirtill ett helt galet gott godis
Fänkåloch blomkål fick vara huvudrollsinnehavareoch det blev riktigt gott. Konstigt det där ändå, att benen känns så otroligt tunga iblandoch nästa gång känns det som man flyger fram
Skär fänkåleni stora skivor. Strö över ost och nötter. Klicka över smöret. Koka dem mjuka i lättsaltat vatten, 2–3 min. Grillafänkålen ca 2 min på varje sida
Med tanke på att jag på allt som ofta bränner vid det jag sätter ini ugnen så hade jag visst huvudet extra mycket på skaft då jag täckte fänkålenoch tomaterna med aluminiumfolie
För några helger sedan var vi också på landet ochtillmiddag åt den här übergoda fänkålen med tomat och gremolata vars recept jag hittadei Anna och Fanny Bergströms fina kokabok Kärlek, oliverochtimjan - fänkål med tomatsås och gremolata
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.