Sila av vattnet och häll tillbaka nudlarna i kastrullen. Förbered alla ingredienser. Fräs purjolök och vitkål på medelfärme i en stor stekpanna tillskålen har mjuknat
När jag såg Annikas skrapa-av-översta-lagret-fantasi-framkallande gratäng kom jag på att jag måste delge er receptet tilldensuperenkla, supersnabba rotfruktsgratäng vi åt till vår örtöverbakade oxfilé med portvin- och blåbärssås på nyårsafton
Har till och med lyckats dra på mig en "kvinnlig bonnabränna" (linne istället för t-shirt). Vi gick på Fiskemuseet och kollade in allt som har med gamla fiskebåtar, u-båtar, fiskar och fåglar att göra
Det här grundreceptet innehåller en hel del ägg, så om du vill göra det veganskt så rekommenderar jag dig att kanske smula sönder lite silkestofu och blanda ner istället tillsammans med lite extra maizena i dressingen för konsistensen
) i tv-soffan, mysa och njuta av den där fredagskänslan. För Håkan är det fredagskänsla igen, det hör inte till vanligheterna att vara ledig helg efter helg på detta viset, har faktiskt inte hänt sedan arbetslivet satte igång
När jag flyttade hem, kändes det naturligt att starta en vinimport. Under åren har jag arrangerat vinresor till både Italien och Tyskland och håller i vinprovningar i alla vintyper, runt i Sverige
Tanken att prova på att tillagadenna delikata rätt har legat och grott i mitt huvud ett bra tag, ett så bra tag att det var lite fara på taket att den nästan skulle ruttna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.