Hej på er. Nu ska jag bjuda er på min favorit favorit kaka. Denna kakan tror jag nästan att alla mina vänner har smakat, och jag vet inte med hur många vänner jag har bakat den med men vi föråt oss på den här kakan ett tag haha Den är så god så god så god
Fräs färsen smulig i en stekpanna med smör. Skala och hacka löken och låt den fräsa med färsen. Tillsätt tomatpuré, chilisås, pressad vitlök, fond, krossade tomater, vatten och oregano, och koka ihop i 15 minuter
Rensa och skär fiskarna till fina skinn- och benfria filéer. torskfilé, krav- eller msc-märkt. 1 tomater, förp passerade (400-500g). Fräs ytterligare 2-3 min under omrörning. 11 dl mussel- och fiskbuljong. 1-2 kg laxfilé, utan skinn och ben
Nagga pajskalet och förgrädda 10-15 min i 200 grader. ) gör man 3-4 satser deg (3 satser blir ett tunt skal och 4 satser lite tjockare) och dubbel sats av fyllningen
Hej hej. Ni som följer bloggen vet att tårtor inte är det mest förekommande här… Det är förvisso rätt gott men det är väldigt tidskrävande och pillrigt så det är inte alltid tiden finns att fixa med sådant
Du behöver till 4-5 portioner. Gratinera tills potatisen är mjuk, ca 45-50 minuter. Godkväll. Igår gjorde jag den här fantastiskt goda köttfärsgratängen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.