Bjud dem med tomatsås och nykokt pasta. 5 dl parmesanost. 5 dl parmesanost riven Det här behövs för ca 4 port. 1Tillsätt färs, salt, peppar, ägg, rivet citronskal, pressad vitlök, riven parmesanost och hackad persilja
Extra stora köttbullar som badar i tomatsås och gräddas i ugnen medparmesan och mozzarella. Köttbullarna har mycket smak liksom tomatsåsen med spiskummin och frisk smak av citronskal
Stora Italienska köttbullarmedparmesan, salvia och lite rosmarin i smeten. Att sätta sig en kväll, lite trött efter jobbet och dagis och mumsa i sig Lady och Lufsen köttbullarmed pasta och hemkokt tomatsås till kan förgylla vilken kulen regnig höstdag som helst
Häll tomatsåsen över köttbullarna och toppa med riven parmesanost. -) Börja med tomatsåsen och därefter köttbullarna, (medans tomatsåsen står och puttrar på spisen)
Servera med potatismos, potatis eller pasta av nåt slag. ½ dl finriven parmesan. Tänkte jag skulle bjuda dig på mitt bästa recept på köttbullar, det är vansinnigt goda och omtyckta av hela familjen
Rulla till köttbullar och placera på en smord plåt alternativt en med bakplåtspapper. Grädda i ugnen på cirka 250 grader tills köttbullarna fått en fin gyllenbrun färg
Här i Sverige har vi ju vissa standardrätter som alltid finns med vid alla högtider. Köttbullar är en av dessa, en återkommande favorit vid midsommar, jul och påsk
Stek kycklingfiléerna på medelvärme tills den får lite färg. sedan grädden och parmesanosten. Krydda med timjan och oregano och häll i buljongen och tillsätt
Jag rullade köttbullar och stekte dem i långpannan med ett teflonbakpapper i botten. Själv körde jag på metoden att jag tog en klutt smet med hjälp av en vattensköljd sked och sedan formade jag till köttbullen med hjälp av skeden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.