Pasta med bläckfisk och skaldjur I en av mina kokböcker (skriven av Jamie Oliver) så står det hela tiden ”använd den bästa bacon du har råd med” etc Mat och smak
Munkajärnet Dessa munkar har jag ätit hos mormor Ellen, farmor Birgit och pappa P, med andra ord har dessa ätits i minst 3 generationer DelikaTesses
Munkar Så här den 1a maj så är det tradition att äta munkar och dricka mjöd (sima) i Finland. Eftersom det är min andra 1a maj i Helsingfors så tyckte jag det var dags att vara del av traditionen Emilias mat & bak
Kycklingsallad Dressingen. Blanda vitvinsvinäger, olja, salt, rörsocker och curry till dressingen och ställ den kallt Matklubben.nu
Mina gräddstuvade varma kantarellmackor med bacon och lök! Sätt ugnen på 225 grader. Börja med att skiva baconet och stek det knaprigt, hacka under tiden löken och persiljan Matklubben.nu