Häll mjölk ochvispgrädde, salt, peppar och ev. För det är verkligen underbart mört och gott kött. Det behövs egentligeninte mer men om man så vill - servera medpotatisgratäng
Låt kålen sjuda på svag värme så att grädden kokar inochblirkrämig. Tillsättvittvinochgrädde. Använde dock havregräddetill savoykålen (på grund av allergi)
Låt kålen sjuda på svag värme så att grädden kokar inochblirkrämig. Tillsättvittvinochgrädde. Strö de smörstekta kantarellerna ovanpå och garnera med färsk timjan, flingsaltoch några varv från svartpepparkvarnen
Servera till ett gott potatismosoch de andra tillbehören. Putsa köttet från hinnor. Pssst lingon-rödlökschutneyn är MITT alldeles egna hoppkok och det hittarniiinlägget före detta…
Imponera på dina gäster med denna maträtt som kommer få dem att häpna och känna att de är på restaurang fast de i själva verket är hemma iditt vardagsrum
Stek entrecôteni en grillpanna eller grilla den på en grill. Servera medbearnaisesås, gärna ett salladsblad, bakad potatisoch de smörstekta kantarellerna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.