Dethär har jag gjort sedan jag kom hit ↓. Visserligen för att det är gött att göra sina behov men framförallt för att det hjälpt mig att andats ut jobb och måsten och landa här i semesterlunken
Vet ni vad - det kan mycket väl vara så att jag i kväll skapade en framtida familjeklassiker. Kanske är det inget nytt för er som läser, men detta fick åtminstone mig att inse att en pizzadeg aldrig, aldrig ska vara för vek
Dethärbrödet är så gott. Här är recept på Glutenfria frallor. (jag har tagit recept rakt av från Nilla's Kitchen, men bytte ut nyponskalmjöl mot durramjöl
När jag var liten hände detganska ofta att vi åt efterrätt. Potatis, som jagskar i klyftor, sötpotatis, lättkokt broccoli, körsbärstomat, lök och kycklingfile som jag först låtit få lite färg och stekyta i stekpannan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.