Skiva brödet på diagonalen. Blev en förrätt ikväll bestående av rostat rågbröd med pepparotsfärskost, dill & kummingrav lax, färskriven pepparot och en klick gravlaxsås
Jag tror det mest beror på att jag var på Malmö Saluhall igår, och där köpte med mig två fantastiskt fina djupa tallrikar, som jag såklart direkt ville inviga
Middag. Så då hittade jag på lax på spenatbädd med fetaost och citron-crème fraiche. Jag har mest bara suttit och njutit och lärt mig ett nytt skrivprogram för mitt (hobby-)skrivande
Lägg ner laxbitarna på rad. Spenat, fetaost och soltorkade tomater också. In i ugnen på. salt och peppar. Fräs vitlök i olja och blanda ner spenaten och fräs tills den mjuknat
(Annars steker du laxen på samma vis som nedan och häller över allt i grytan. Om du steker laxen i samma panna lägger du kålen på ett fat vid sidan om så länge
Stänk lite pressad citron och vin på fisken. Det är dagar som kommer att fyllas med arbete, stress, sorg och förhoppningsvis med skratt och mycket glädje
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.