Glutenfri banankaka à la Lilla I - med päron, russin och teffmjöl
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 ekologiska bananer - skalad vikt ca 250 g 1 stort, helst ekologiskt päron - ca 200 g saft av en ekologisk citron - ca 2 msk 100 g smör - jag tog LF eftersom lilla I:s mamma är laktosintolerant och kanske också vill ha en bit
  • 4 stora, ekologiska ägg
  • ½ dl kokosblomssocker
  • 2 dl rårismjöl
  • 2 dl teffmjöl
  • 2 msk malda psylliumfröskal - från Urtekram den här gången
  • 1½ tsk bakpulver
  • 1½ tsk bikarbonat
  • knappt 1 dl gula russin

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.