För att laga TeffbrödBlanda de torra ingredienserna i en bunkeBlanda ut jästen i det fingervarma vattnetBlanda degen ordentligt 3-4 minuter, gärna i/med maskinDegen bli ganska lös och kan inte knådas
Jag gillar många av Anna Halléns LCHF-recept. Sedan använder jag inte alltid den feta grädden när det står så i receptet, det är en smaksak och man gör precis som man vill
Igår blev det fredagsmys med hemmagjord kebab. Det var väldigt gott och otroligt enkelt att göra. Man kan göra mycket av jobbet i förväg och sen är det bara att sätta in köttet i ugnen strax innan servering
I helgen premiärbakade vi ett recept från Roy Fares bok Sweet. Med äpplen plockade från träden som växer utanför köksfönstret och med hjälp av treåriga Alma -ett riktigt mysigt bakande
Vilse i spenatenImorse gav jag mig ut i skogen, som ligger norr om mitt hus. Det är en stor vild skog med rejält kuperad terräng, några hyggen, en del gallrat, men fortfarande en hel del gammelskog med gran och mattor av mossa