Den här kladdkakan är riktigt julig och härligt kladdig till en kopp kaffé. Kladdkaka, rostade hasselnötter under en mintkräm och så toppas hela härligheten med en chokladganache och om man så önskar, polkagrisar
. En hittepå kaka som blev lyckad i all sin enkelhet. Jag bakade en sockerkaka och kokade upp 0,5 dl vispgrädde och 0,5 dl osötad kondenserad mjölk tillsammans med 1 tsk äkta vaniljpulver och 0,5 dl strösocker
Så idag blev det en citron fudgekladdkaka, väldigt frisk och mycket smak av citron. - 150 g smör. - 3 ägg. - 2 dl socker. - 1 citron , saft + cest. - 1 msk vaniljsocker. - 1. - 150 g turkisk yoghurt. - 1/4 dl florsocker. - 1 msk vaniljsocker. - 1
Thecakes are covered with chocolate fudge frosting. After thecakes had cooled, I divided them into three sections and filled them with one layer of mango mousse and one layer of raspberry mousse
) This chocolate cake tastes best when it is eaten cold from the fridge. One can never have too much of chocolate and there's always room in your stomach for dessert
Tänk på att låta smöret svalna innan du blandar ner det i kladdkakan. Smält smöret i en skål i micron på full effekt i 1-2 min. Grädda i microvågsugn ca 700 Watt i 6-8 min
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.