Dessa supergoda muffins (cupcakes) gjorde jag häromdagen, antar att bilderna talar för sig själv och att ni redan förstått att de är morotsmuffins jag gjort med en fluffig phiadelphiafrosting
Snickers är ju verkligen supergott likaså cheesecake så när jag fick syn på snickers cheescake så såg den ju verkligen otroligt god ut så jag var tvungen att testa
Förra veckan gjorde jag ju min första juliga tårta, ni vet den där tomten klättrar ner i skorstenen och den bestod bland annat utav pepparkakstårtbotten som jag tänkte dela med mig av ett busenkelt och bra recept som jag själv hittat på utifrån grunden lika delar (recept)
Är nog en av mina godaste bakverk =) I´m in love. I lördags när jag var på modelleringskurs så bjöds de på en massa godis, frukt, kakor mm och därav en kladdkaka med kokostosca
Oj oj vad tiden springer iväg, är nog redan en vecka sen eller snart iaf sen jag gjorde denna nya variant av kladdkaka =) Receptet hitta jag hos Rebeccas tårtor och de påminner en del av den Sweichernöttårtan jag gjorde för ett bra tag sen bara att den sista är full av nötter även i kakan
Har länge velat testa att baka budapest som är så gott och eftersom jag inte orkade göra en tårta till min födelsedag så tyckte jag de var ett perfekt tillfälle att göra budapest till
De börjar ju närma sig vår minsta dotters dopdag, bara 11 dagar kvar. Tårtan jag gjorde till min äldsta dotters dopdag var/är den största jag någonsin gjort och var också den som tagit längst tid att göra, och som en liten hint kan jag säga att denna tårtan kommer att bli ännu större
Har i flera år velat göra egna mazariner men har trott att de varit riktigt svåra att göra. Så inför tjejens kalas så tänkte jag att de vore ett bra tillfälle att testa på
Ingredienser1,5 dl smält kokosolja1,5 dl kakaopulverca 1 msk sötning (agave/ honung/xylitol)0,5 dl malda gojibär0,5 dl macadamia, hackadEn liten näve russin (gott med gröna men går bra med vanliga)1 msk acai1 msk suma1 tsk shilajitGör så härBlanda alla ingredienser utom nötterna i en skål
Ingredienser1 dl kokosvatten1 vitlöksklyftaSaften från en halv citronEn nypa himalyasalt1 dl cashewnötter1 kruka basilika2 msk olivoljaZucchiniGör så härSvarva zucchinin med en grönsakssvarv (eller skala med potatisskalare) så du får pastaband
IngredienserSallad, gärna krispigRemtång, Holistic har ekologisk, förpackad i 40 grams påsar1 äpple1 morot1 röd lökGör så härLägg 1/4 del av tången i blöt 10-15 minuter
SalladAramealger, blötlagdaBroccoliRödkålGrönkålRödbetaKalamataoliverValnötterVinägrett2 msk olivolja1 msk äppelcidervinäger1 tsk dijonsenap (tror dock inte att den är rå)1 tsk tamari1 msk oskalade sesamfrön1 msk pumpafrönsalt, pepparGör så härBlötlägg valnötter och alger
Ingredienser 2 och 1/2 dl blötlagda solrosfrön 1/2 citron 1 msk vatten 1 nypa salt 2 små gula lökar 1 bit gurka Gör så här Blötlägg först solrosfrön i 8 h timmar
Ingredienser2 dl cashewnötter1/2 dl blötlagd mandel 200 g cantaloupe melon ( utan skalet)6 msk citronsaft2 msk äppelcidervinäger1 msk agavesirapPlus vatten efter önskad tjocklekSå här gör duMixa nötternatill ett mjöl
Ingredienser till kaksmet3 dl cashewnötter (eller hälften mandel, solrosfrön eller andra nötter/frön)2 msk agavenektar eller honung1 tsk vaniljpulver2 msk smält eller mjukt kokosfett1 nypa havssaltIngredienser till chokladchipsen0,5 dl rå kakao1 msk smält kokosolja eller kakaosmörSå här gör duMixa cashewnötterna till mjöl i mixer, blanda med övriga ingredienser till kaksmeten