De har länge legat på min att-göra-listaoch nu äntligen dök rätt tillfälle upp. Tårta är ju bra om man är många men är man få är det vackrare att servera dessa portions-pavlovor
Dekorera med färska bärochcitronmeliss-blad. Jag använde en stjärn-tylloch en spritspåse men det går lika bra att använda en fryspåse eller en strut av bakplåtspapper
Då åt vi - förutom bl a kokosjordgubbssmoothie och nygjord mysli - även de här pannkakorna. Låt svälla minst en halvtimme i rumstemperatur - eller i kyl över natt
Först en marängbotten, sen jordgubbsmousse med vit choklad, därefter vispad gräddeoch färska bär. massor med färska jordgubbar eller andra färska bäroch gärna några kvistar citronmeliss eller mynta
Vispa gräddenoch spritsa i en lagom stor gräddblomma i formarna och toppar med färska bär. Blåbären är plockade i skogen som ligger några hundra meter från vår lägenhet och det var nog sista veckan man kunde plocka dem här eftersom de började bli lite mjuka och en antydan till mosiga
Fyll tacoskalen med vaniljglass, grädde, färsk frukt ochbär. Måste verkligen ta och göra ett besök där, för i värmen som var på midsommarafton smälte flarnen och behöll inte den fina formen
Det går lika bra med frysta blåbär. Pudra över florsocker och servera med lättvispad grädde. Jag hade kvar egenplockade skogshallon från ifjol och det blir ju extra gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.