Tagine är inte en maträtt utan ett lerkärl som man tillagarolika raguer i. Det marockanska köket räknas ofta till medelhavsköket och är sedan länge ansett som ett av världens mest mångfacetterade
Vi ÄLSKAR röda linser. Det är så himla gott att göra soppa på av det och med bara några få kryddförändringarblir det ändå stor variation mellan sopporna
Tillbaka från skåneland efter några sköna dagar. Johan åkte på fiskehelg med grabbarna så jag och Oliver passade på att umgås bort mormor och morfar lite
IngredienserPortioner. 4 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 600 g strimladkycklingfilé 1 msk olja 1/2 tsk salt 1 krm peppar 2 1/2 dl matlagningsgrädde 2 1/2 dl grönsaks- eller hönsbuljong (vatten och buljongtärning eller fond) 1 tsk soja 1 tsk sambal oelek 1 msk honung 1 förp kokta kikärter (à 400 g) 1/2 citron 2 msk hackad persiljaTillservering couscous Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Majskycklingbröstfilé/-lårfilé 5. - Rabatt Guldfågeln Ca 600-950 g Mer info Ladda kupong
Årets första inläggblir ett recept på bröd, närmare bestämt marockansktinspirerade platta bröd. De är perfekta som tillbehör på buffébordet, till salladen, som frukostmacka, mellanmål eller att doppa i en god mustig gryta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.