Nyttiga chokladbollarmed en hint av lakrits. Dessa bollar är väldigt energirika, dock proppade med nyttigheter som kroppen älskar – lite beroende på ditt mål så rekommenderar jag att inte överkonsumera
Jag ville ha dem vita och vintriga med en smak av mint och jag måste bara säga att de blev så goda med den krämiga fyllningen av vit choklad, philadelphiaost och krossade polkagrisar, mums
Medina här. Jag älskar kombinationen av choklad, apelsin och vanilj. Detta är för att Sabina av någon underlig anledning inte tycker om digestivbotten med smör
Det här är en lite friskare biskvi med smak av citron och vit choklad, i miniformat. Klicka ut smeten på en plåt med bakplåtspapper i klickar stora som femkronor
Rör ihop smeten med de finkrossade digestivekexen till en välblandad deg. Om du gillar jordnötssmör, krämig chokladganache och smaken av kaffe och salt kommer du älska dessa små godsaker
Så istället plockade jag bär, gjorde paj, diskuterade fram idéer med Mr C vad vi ska göra med vår pergola, skurade sittbänken som ska få sig en omgång med färg och så tog jag typ tio kallduschar för att svalka min bastu till kropp
Känn med sticka. Hacka chokladen grovt – blanda ner i smeten. 4 dl Schärs Mix C (går säkert bra med andra mjölmixer som Lailas gula). 80 g mjölkfri mörk choklad (Malmö chokladfabrik & Bonnat är de säkraste för oss som undviker spår av soja. 4 dl Schärs Mix C (går säkert bra med andra mjölmixer som Lailas gula). 80 g mjölkfri mörk choklad (Malmö chokladfabrik & Bonnat är de säkraste för oss som undviker spår av soja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.