Detta är en riktigt, riktigt smakspäckad och julig cheesecake som passar till alla tillfällen under december; glögg, fika, dessert och är tillräckligt fin som dessert, gärna på julbordet!
Recept (ca 8 port)
Botten
2 dl
hasselnötter eller valnötter eller en blandning av nötter (går att ersätta med en blandning av solrosfrön och kokosflingor)
På morgonen mixar du dem tillsammans med saften från en apelsinoch rått kakaopulver. Ni som följer bloggen, vet att jag älskar kombinationen apelsinoch choklad
Botten. Jag har bakat en del raw food kakor och tårtor med varierat resultat men i påsk testade jag denna , originalrecept från Emma och himmel så gott
Skala apelsinenoch skiva den. De har sålt granatäpplen väldigt billigt på vårt Ica under hösten, så jag har shoppat med mig ett hem då och då och haft det i mat t
Jag tycker det är gott att dricka bara som det är, men om man vill kan man söta med lite honung. Receptet på glassen finns upplagt på Rawfood by Ericas blogg och det består av cashewnötter, granskott, kokosolja, honung, citronsezt, spirulina och vatten
Botten. raw frozen cheesecake med kokos och lime. Om du glömmer detta, kan du snabb-blötlägga dem genom att hälla på kokande vatten och låta dem stå i en timme (men då är inte cheesecaken längre raw för er som bryr er om det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.