Tournedos Rossini – min paradrätt
Karlstein
Karlstein
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 12 långa brytbönor (jag glömde bort dessa på spisen, finns inte med på bilden)
  • 1 burk murklor
  • 4 skivor av ank- eller gåslever
  • 20 minuter Dela murklorna något. Låt dem sedan stå under rinnande vatten i en sil i någon minut. De måste spolas för att få bort sanden de vuxit ur. Tryck ut vattnet och stek sedan i smör med salt och peppar. Ett stänkskydd är bra att ha.
  • 1 gul lök
  • 1 palsternacka
  • 2-3 msk vetemjöl
  • 2 dl rödvin
  • 1,5 dl madeira
  • 4 msk kalvfond
  • 1,5 dl vatten
  • 25 gr smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.