Ett matminne som jag har från min barndom är varma tunnbrödsrullar fyllda medskinkaoch purjolök. Jag tog med mig den maträtten in i mitt eget kök när jag flyttade hemifrån och jag åt det ganska ofta tills jag började äta LCHF-kost
Vad du behöverTunnbrödsrullar med pepparrotspotatis ochskinka400 g kokt kall potatis (tärnad)3 dl gräddfil1 dl majonnäs2 tsk riven pepparrot1 tsk kapris1 st röd lök örtsalt
Förrätten blev en variant på den klassiska lufttorkade skinkanmed melon. Det är måndag idag - men semester, så vi bestämde oss för att lyxa till det liet med en god trerättersmiddag efter att barnen gått och lagt sig
Jag fyllde mina tunnbröd med philadelphia, pepparrot, rökt lax, avokado och sallad. Vi hade bästa vännerna här på fest igår och det blev en sen kväll och idag har jag varit jättetrött
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.