Grattis mamma!
Pinglans Mat
Pinglans Mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 5 dl vispgrädde, 3 dl creme fraiche, 1 dl majonnäs, salt
  • 8-10 bitar)
  • 32 skivor formbröd (2 x 4 st / lager) Obs! skär bort kanterna.
  • 1 burk tonfisk i olja + ca 2 dl av grundröran. Rör i hop till en smet.
  • 3 kokta ägg + 1 dl mjukost (grevé eller herrgård) + lite grundröra. Hacka äggen och rör i hop med mjukost och grundröra till en smet.
  • 8-10 bitar)
  • 32 formbröd (skär bort kanterna)
  • 1 pkt bredbar leverpastej + ca 1 dl grundröra + 2 msk bostongurka. Vispa samman med elvisp till en fluffig smet.
  • 3 kokta ägg + 1 dl mjukost (grevé eller herrgård) + lite grundröra. Hacka äggen och rör i hop med mjukost och grundröra till en smet.
  • 1 pkt skinka i tunna skivor, hackas smått + 1 burk krossad ananas + 1 dl creme fraiche.

Beskrivning

Kommentarer

  • gro.ervik50

     - 

    Varför kan jag inte se mina sparade recept

Logga in eller Registrera för att kommentera.