Tänk alla dessa dagar som kommer och går. Jag gjorde mina vegetariska matmuffins glutenfria förstås, men de kan säkert göras med vanligt vetemjöl också
Tonfisksallad med smaksatt keso och avokado. Blanda keso med fnhackad rödlök, röd rom och svartpeppar. Lägg en hög med sallad på en tallrik och fyll på med valfria grönsaker, tonfisk i vatten, avokado och många klickar med kesorörar
Mal svartpeppar eller annan favvopeppar över (själv gillar jag den där "fem sorters peppar")Strö flingsalt över, men ta det lugnt och smaka för guds skull av
Jag tycker det är himla bra när man kan ta något halvnyttigt, mättande och få det att smaka kaka. Så jag testade att smaksätta en engelsk sconesdeg med puréad morot, citron och vallmo och baka dem i muffinsformar
Tillsätt ägg, vatten och gräddfil. Ta ut bröden och låt de svalna, njut med något gott att dricka. Häll i smeten i 8 muffinsformar till hälften, smula över chevre, spara till slutet, fördela lök och bacon, det ska vara mycket fyllning ända upp till kanten, strö över resten av chevren och ringla över olivolja
Blanda vetemjöl, bakpulver, bikarbonat, salt, socker, örter och riven ost i en skål. Vispa ihop ägg, mjölk och olja, och blanda ner i de torra ingredienserna
Blanda mjöl, bakpulver, salt och kryddor. Hacka oliverna och tillsätt dem. Blanda ägg, smör och yoghurt. Ställ ut muffinsformar och klicka ca en matsked muffinssmet i botten på varje form
sallad gjord på sallad, gurka, tomat, majs och äpple. Blanda tonfisk och ris. Servera med en dressing gjord på crème fraiche och chilisås till om du vill
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.