2 burkar kokta kikärter2 st kokta, kalla potatisar, finrivna2 salladslökar2 vitlöksklyftor, rivna1 ägg0,5 dl majsmjölSmaka av med salt, peppar, chilipulver, mald koriander och ev lite garam masala alt curry
Rensa kikärterna och skölj dem. Lägg dem i en skål och häll över ca 1 1/2 liter kallt vatten. Låt ärterna stå och dra minst 8 timmar (gärna över natten)
Ett recept jag fått av Vickan på Bulleri. Passar till grillat. Krämig potatissalladca 6 port8 stora potatisar2 avocado1 knippe rädisor1 rödlök1 fetaost1 creme fracihegräslöksaltitaliensk salladskrydda eller örtsaltsvartpepparKoka potatisen och dela i ca 6 delar
12 september 2013. -. Här kommer ett av mina mest lästa recept under det gångna året i repris. Passa på nu innan säsongen för gurka och krondill tar slut - du får en underbar inlagd gurka som varar till nästa års skörd