Sätt ugnen på 225°C. Använd antingen muffinsformar i aluminium eller muffinsplåt klädd med bullformar. Blanda mjöl och bakpulver och vispa ner äggen så att smeten blir klumpfri
Lyxig söndagsfrukost blev det idag. Gjorde amerikanska pannkakor efter systrarna Eisenmans recept och funderade över vad jag kunde trolla fram som tillbehör eftersom frysen var tom på bär som jag annars tycker är gott att ha till
Mina jäste inte så mycket men de var goda i alla fall. 2 1/2 dl vetemjöl2 tsk bakpulver2 msk socker2 1/2 dl mjölk2 msk smält smör1 äggBananer smör till stekningKolakräm1 burk sötad kondenserad mjölk (400g)Om du vill ha kolakrämen måste du koka den oöppnade burken i en stor kastrull
2-4 portioner, 30 minuter Bjud någon du tycker om på riktig lyxfrukost. Champagne till om du är kär. 3 stora ägg 2 dl vetemjöl 1 1/2 dl mjölk 1 rågad tesked bakpulver 1/2 tsk malen kardemumma en nypa salt smör färska eller tinade bär Till servering
Ugn 250º. Värm degspadet (vatten och fett) till fingervärme, 37º. Smula jästen i en bunke och tillsätt den ljumma blandningen medan du rör om så att jästen löser sig
Blanda alla torra ingredienser. Blanda ägget med mjölken, och margarin. Vispa ner i mjölblandningen. Häll Milda flytande margarin i en stekpanna eller plättlagg och ställ in plattan ett eller två steg under högsta läget