3 dl mjölkSaft från 3 apelsiner600 g muscovadosocker4 ägg100 g smör rumsvarmt530 g mjöl60 g kakao2 tsk bakpulver2 tsk bikarbonat2 tsk vaniljpulver100 g hackad choklad eller chips blandade i lite mjöl
Eftersom vi inte är på hemmaplan så har det inte blivit så mycket matlagande eller bakande (börjar få lite abstinens så det ska bli kul att komma hem igen till mitt kök) men de här soliga och påskiga cupcakesen donde vi ihop innan vi for iväg
Dela spjällen i ett och ett först. Koka dom ca 30 min i salt, kryddpeppar och lite lagerblad. Under tiden gör du i ordning en marinad i en större plastpåse
Cupcakes. Gör så här. Sätt ugnen på på 200 grader. Sätt i muffinsformar i en muffinsplåt. Smält smöret. Vispa ihop äggen och strösockret riktigt fluffigt
Smält margarinet och tillsätt mjölken. Vispa ägg och socker poröst. Rör ner hälften av mjölkblandningen. Blanda mjöl, bakpulver, kakao och hackad after eight
Så denna helg blev det cupcakes, och för första gången har jag nu provat på att dekorera mina cupcakes (därav att dom kanske inte är jätte proffsigt gjorda, övning ger färdighet )
Jo, fram med bakgrejorna och voila – red velvet cupcakes. Ställ pappaerformar i en muffinsplåt och fördela smeten i formarna, den räcker till 12 normalstora cupcakes
Spritsa glasyren på cupcakesen och dekorera med en chokladsnäcka och tuttifruttipärlor. Cupcakes. Sätt ugnen på 200 grader och sätt i muffinsformar i en muffinsplåt
Recept. mikaelasanna. tis, 2013-07-09 16. 04. 15min. (0). Ugnen på 175 grader. Vispa ägg och socker poröst. Smält smör och blanda med mjölken sen i med det i smeten och vispa
Sätt ugnen på 225°. Vispa smör och socker luftigt. Tillsätt i äggen ett i taget och sedan yoghurt. Blanda i en separat bunke ihop vetemjöl, bikarbonat, salt, kakao och lakritspulver