Sätt ugnen på 200 grader. Smält Milda mat- och bakmargarin och krossa kexen grovt i en matberedare. Häll i det smälta margarinet och kör till en smulig deg
Meningen riktar sig till Ankis arbetskamrater som bjöds på denna härlighet idag, alla tyckte det var en höjdare till cheesecake - även den som var mest skeptisk innan ska nu göra och bjuda på den minsann
Ingen som undgått att jag är en smör-lover va. Just nu är min absoluta favorit frukost kall pannkaka med pepparkakssmör toppad med hackad mandel och riven kokos
Sätt ugnen på 175 grader. Vispa ner vinägern i sojamjölken och låt stå några minuter och tjockna. Blanda olja, socker, vatten och mjölkblandningen i en bunke
Sätt ugnen på 175 grader. Krossa digestivekexen och lägg dessa i en bunke. Smält smöret och blanda i. Häll sedan kexblandningen i en form med löstagbara kanter och tryck till i botten
Som tur är väntar nu en lugn helg, så jag hoppas och tror att jag ska hinna baka den där tårtdrömmen jag går och fantiserar om med saltspräckliga kolabrowniebottnar, vit chokladcheesecakemousse och en massa hallon…
Cheesecake är både gott och vackert som förrätt, men också en ganska mastigt. Till nyårsmiddagens förrätt serverades löjromscheescake med räkor och gräslök, men vem har sagt att löjrom bara kan ätas på nyår
Så när jag senast beslutade att göra en browniesats och fick syn på det här underbara receptet bestämde mig direkt för att göra något annat än mitt vanliga recept och istället variera mig med ett lager halloncheesecake och färska hallon i smeten
Cheesecakesmet. Häll ner detta i cheesecakeblandningen och blanda. Garnera cheesecaken innan servering med stenbitsrom, skalade räkor, citronskivor och dillkvistar