Helg, vårsol och lite tid över att baka. Då måste man ju testa ett nytt recept. Jag följer Lindas bakskola på facebook och Instagram, och där dyker det upp läckra recept med jämna mellanrum
Här i Najnis kök serverades hallonmazarinerna som efterrätt till en trerätters brakmiddag, med ett litet glas sött Malvasiavin direktimporterat från Sicilien därtill
Jag ramlade över ett recept på hallonmazariner som lät gott så till morsdag provade jag dom och dom var gudomliga, det var inte sista gången jag gör dom
Citron- & Hallonmazariner. Vad väljer ni för kaka när ni går på café. Jag är en kanelbulleflicka eller en mazarinbrutta, tycker ju att mandelmassa är ganska så gott faktiskt
Om man gör bröllopsmazariner/hallonmazariner gör man en sån här topping. För någon vecka sedan såg jag ett recept på Mazariner hos Bli min jäst och visade det då för min man, som är väldigt förtjust i Mazariner
)) Tårtan med handmålade hästar och muffinsarna med gräs av äppelsmak har ni ju fått se tidigare, sen var det även oreokakor, hemmagjorda wiernerbröd, hallonmazariner, grädde och jordgubbspopcorn och polkagrisstänger
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.