Höstig Vildsvinsgryta a`la Lisa Förare Winbladh
Blombergs Mat & Dryck
Blombergs Mat & Dryck
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Tid
  • 3 timmar
  • 1 kg grytkött av vildsvin i stycke
  • 1/2 msk salt
  • 2 gula lökar
  • 2 msk smör
  • 2 msk olivolja
  • 1 tsk socker
  • 4 enbär, krossade
  • 2 hela vitlöksklyftor
  • 1 lagerblad
  • 1 burk körsbärstomater
  • 1 tsk konc kalvfond
  • 1 liten klyfta vitlök, pressad
  • 1/2 msk repad hackad rosmarin eller
  • 1/3 tsk torkad
  • 2 msk madeira, rött portvin eller Pedro Ximenes-sherry

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.