Och så den serranolindadesparrisen förstås. Krispig sparris, salt skinka, söt balsamreduktion. Några gånger per år går vi till tapasrestaurangkedjan Manana här i Göteborg och äter tapas och dricker vin med goda vänner
Enligt orginalreceptet ska det va väldigt god rätt så försök att rosta sparrisen och använd rätt skinka så det inte blir för kraftig smak och var försiktig med salt och peppar
Men när jag klev upp hade det övergått till regn, så när vi åkte i väg var det bara en slaskig sörja på vägarna som senare blev värsta ishalkan med kraftig blåst dessutom
Perfekt att bjuda på till välkomstdrinken eller som igår att njuta av tillsammans med en kall cider. Det enda kruxet må möjligtvis vara att lyckas forsla hem chipspåsen från Ica tillsammans med flera andra proppfulla matkassar utan att fullständigt krossa chipsen för ju större chips desto större munsbit och faktiskt enklare att göra då det blir lite pilligt med alltför små
Igår år vi stekt lax med hollandaisesås och baconlindad sparris. Jag kommer att servera vitkålsjansson, ansjovisrulle, köttbullar, prinskorv, rödbetssallad, olika sorters sill, rökt lax, kokt ägg med majonnäs och så till alltsammans så får vi en kall snaps
Sparrismed bacon, parmesan och nötter är magiskt. Stek sparrisen några min i smör. Salta nötter, jag tog paranötter idag, men det går bra med vilka som helst eller rostade pumpa/solrosfrön
Har faktiskt inte haft något korvrecept med i bloggen sedan i februari, vad jag kan se. Hetta upp en gryta med smör och bryn korv, lök och paprika några minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.