Allmänt, Pizza/pajer, Vegetariskt. Den här pizzan måste ni testa. Tyvärr jag kan inte ta på mig äran för receptet till den här godbiten, men jag känner ändå att jag vill dela den med er
Dra några varv med pepparkvarnen över pizzan strax innan servering. fördela löken över de båda pizzabottnarna, lägg sedan ut rödbetsskivorna följt av chèvre och solrosfrön
Hursomhelst hade döttrar och svärsöner önskat sig hemgjord pizza, så då fick det bli det. På nyårsdagen bjöds pizza här i huset, liksom på många andra håll
Nu är det bara att "dressa" pizzabottnarnamed tomatsåsen och de övriga ingredienserna. När man har provat att baka sina egna pizzor i vedeldad stenugn är det svårt att någonsin bli riktigt nöjd med att köpa en "vanlig" pizza i butiken runt hörnet
Avsluta med riven ost, salt och peppar. Tvätta potatisen och torka av den, låt skalet vara kvar. Lös upp jästen i ljummet vatten, tillsätt salt, honung, lite olivolja samt mjölet lite i taget
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.