Blanda ihop grädde, creme fraiche, salt och peppar och blanda med riven ost. =) Hur gör ni med gran. RödvinssåsenFräs löken i lite smör tills den blivit mjuk
Krydda upp såsen med några stänk fish sauce, japansk soja och dra ett par varv med pepparkvarnen. Fräs löken i smör på medelhög värme så löken blir glansig
Späd med vattnet lite åt gången. Mina barn älskar kombinationen kyckling och curry och hur smidigt är det inte att kombinera dessa två i en pastagratäng
Sillahallens torskryggmed bacon och gräslök. Jag ska nog villigt erkänna att jag inte är den bästa på att exprimentera med smaker och fisk i mitt eget kök
Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld medparmalindad kycklingfilé som jag fyllde med parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Tina och skiva/strimla kycklingfilén och lägg i en smord ugnsfast form. Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen
Häll vattnet i grytan och börja koka på medelhög värme. Smaka av med kalvfonden. Skär köttet i små tärningar och stek snabbt på hög värme tills det fått färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.