Vispa smöret mjukt med en elvisp en annan skål. Blanda filmjölken med karamellfärgen. Med elvispen på låg hastighet blandar du i mjölblandningen coh filmjölken i äggsmeten
Men den här underbara tårtanmed en ny gräddfavorit från Soyatoo – ja, den hör verkligen hemma här. Blanda de olika mjölsorterna och bakpulver med varandra
Nu när sommarens alla festligheter står för dörren, skolavslutning, student, midsommar eller bara fira att de är sommar så ska de ju firas med en riktigt godtårta
För att vara helt ärlig, jag hade inte tänkt ta med den här tårtan då den redan tar väldigt mycket utrymme i Nicklas Kokbok men allt har sin naturliga förklaring, nämligen att den är fantastiskt god
Vispa ägg och socker med elvisp. Bred sedan vispadgrädde runtom på sidorna och resten ovanpå och garnera med hallon eller jordgubbar (Helst inte många timmar innan servering) Sockerkaksbotten
Hoppas att du får en riktigt härlig dag medgod mat, fint väder och trevligt sällskap. Det här en marängtårtamed rice-krispies, len citronkräm som fyllning och som är toppad med grädde och färska bär
Blanda mjölet med vaniljsocker och bakpulver och tillsätt sedan mjölblandningen. Chokladgrädde ( mellan tårtan)2 dl grädde2 msk kakao2 msk sockerallt vispas ihop óch läggs sedan mellan tårtan på första lagretdet andra lagret brukar jag ha marsansås. )Glasyr på tårtan3/4 grädde1 msk smör eller margarin1 1/2 msk flrosocker1 msk fytande glukos100 gram mintchoklad ( fazer)koka uoo grädde, matfett, florsocker och gluko i en kastrull
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.