Ja jisses, det här är nog bland det godaste jag har ätit. Asiatisk mat är verkligen gott och köket har sin speciella karaktär med söta och salta smaker som möts
Kinesiskadumplingar Jiao ziPortioner. Vill man ha snygga dumplingar så kan man vika kanten tillbaka in mot sig själv så att ett solfjäderliknande mönster bildas
Salt & peppar. Well, jag visste inte heller exakt vad det var förrän jag googlade och insåg att gyoza är bara den japanska versionen av kinesiskadumplings (jiaozi)
dumplings blir det nya sushi. Dumplings är faktiskt en av mina favoriträtter just nu. Det tar sin lilla tid att kavla ut dumplingsdegen, men det är det värt
För att göra dumplingarna. (Se på internet efter olika sätt att vika dumplings eller använd fantasin). Ta upp en dumpling och kolla så den är genomkokt
Att göra egen Sushi är så gott och blir oftast väldigt mycket billigare. Dessutom är det lätt med lite fantasi att få till god vegetarisk och vegansk sushi Det jag tycker är roligast, smidigast och godast är att göra är de traditionella Maki-rullarna med sjögräs runt
I helgen så bjöd vi några vänner på sushilunch. Till sushin gjorde alla sin egen blandning av soyasås, wasabi och ingefära, det är bra om varje gäst har sin egen skål att blanda i efter smak
salt & vitpeppar. Att vi skulle göra dumplings. salt & vitpeppar. Självklart tog hon för givet att jag skulle veta hur man gör dumplings men sanningen är den att jag nästan ALDRIG lagar asiatisk mat
Idag lagade jag vegetariska dumplings till lunch. I tidningen serverades en rödkålssallad med koriander till dumplingsen och det tror jag hade blivit ett perfekt tillbehör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.