Till middag ikväll gjorde jag oxrullader fyllda med två olika ostar. En sjukt god middag som jag verkligen rekommenderar er och jag har lovat mig själv idag att jag måste äta rullader oftare
En favoriträtt på helgerna här hemma är lyxiga rullader. Rulladerna tar en stund att göra, men det är en perfekt maträtt en söndag, eller när man har gäster
Salta o peppra, stek rulladerna i smör. Häll såsen över rulladerna. Vi använde en älgytterlår-bit som vi skar i ganska tunna skivor till lövbiff, blev perfekt till dessa rullader
Lägg köttskivorna på en skärbräda och bred på senap i tunt lager och lägg på lökblandningen Rulla ihop och fäst med tandpetare Bryn rulladerna i smör i stekpanna
Salta och peppra rulladerna. Servera de fyllda lövbiffrulladerna med såsen ur pannan (eller lägg upp på serveringsfat med kanter) samt potatistillbehör och ev
Idag lagades det rullader. Bryn rulladerna i smör tills de fått fin färg. Innehållet i rulladerna kommer delvis att falla ur, men det gör inget för det sätter god smak till såsen och gör den lite krämig
Vispa ägg och socker pösigt. Blanda mjöl, kakao och bakpulver väl. Rör ner det i äggsmeten. Bred ut smeten i en bakpappersklädd långpanna, ca 30 x 40 cm
Skölj strömmingsfiléerna. Lägg dem på smörpapper och strö över dillen på köttsidan. Rulla ihop strömmingsfiléerna med skinnskidan utåt och lägg dem i en ka-strull med skarven neråt
stekta tomathalvor med fetasmulor på (kan stekas samtidigt med kycklingrulladerna). Lägg munkarna i en ugnsfast form och håll dem varma i ugnen (50 - 75°) medan du gör i ordning kycklingrulladerna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.