Halstra pilgrimsmusslan i lite smör se till att den blir riktig brun, salta och peppra, lägg upp direkt och skeda över lite av dressingen servera medenliten sallad och lite rivet limeskal
Skrubba bort eventuell sand från pilgrimsmusslorna, öppna och rensa dem och ta tillvara på spadet. Gör såsen i en stor mortel där vitlök och chili till en början mortlas med rörsocker till en pasta
Lägg lite blandsallad i botten sedan räkor och pilgrimsmusslor, toppa med dill och fänkålssalladen. Stek pilgrimsmusslorna ½ minut på hög värme i en stekpanna på båda sidorna
Lagade en middag med smak av Asien. Toppa med räkorna till servering. Passade även på att använda de sista av mina avokado, som jag skrivit om tidigare
Ofta har asiatisk mat en spännande smakkomination som jag gillar. Blanda alla ingredienserna till marinaden i en skål (spara lite att pensla köttet med efter det varit i ugnen)
Den här gången blev det en sorts asiatisk anksallad med nudlar och grejer. Den här såsen är mycket enkel att göra och blir så god att man kan äta denmed sked
Nåväl, jag lagade pilgrimsmusslor i champagnesås och tröstar mig med, ett glas kall champagne. Pilgrimsmusslor är en av mina absoluta favorit ingredienser
Placera på mitten av tallriken och pryd med två pilgrimsmusslor. Pilgrimsmusslor på en bädd av blomkålspuré pilgrimsmusslor per person, steks i räfflad stekpanna någon minut per sida
Blanda krossad vitlök i en skål tillsammans med citronsaft och olja. Krydda med salt och peppar. Putsa köttet fri från fett och hinnor och skär det i centimetertjocka skivor
Blanda sist i färsen och låt densen "sätta" sig en stund innan du steker biffarna på medelvärme. an och jag använder rikligt med smör när jag steker, risk för att det kan fastna lite annars
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.