Lägg salladsärtor och klyftad rödlök över laxen. Lägg laxen i en ugnsform. Blanda samman kokosmjölk, vitlök, ingefära, currypasta, limeskal och pressad saft, fisksås och farinsocker
Koka upp kokosmjölk, sweet chilisås, saffran och buljongtärning i en kastrull. Ingredienser för 4 personer400 gram laxfilé i fyrkanter2 dl mager kokosmjölk2 msk sweet chilisås0. 5 fiskbuljongtärning800 gram kokt kall potatis1 msk matolja1 msk sesamfrönsaltsvartpepparGör så härDela laxen i lagom fyrkanter. Lägg i laxenoch låt den sjuda med tills den är färdig, ca 5-6 minuter. 400 gram laxfilé i fyrkanter
På tallriken förutom den heta röran fanns också rökt laxoch kokt ägg. Surfade runt häromdagen på matbloggar och hittade en het röra med äpple, morot och dill som jag tyckte lät god, och idag blev det av att testa den till lunch
Jag körde varannan soja- och varannan het majonnäs. Kombinationen krispigt, men ej tungt, friterat rispapper med len, rå laxoch lite fräschör från härliga grönsaker och en välsmakande majonnäs är oslagbar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.