Men problem är till för att lösas så med hjälp av lite glasyr, kokosoch färska jordgubbar dekorerade jag över fadäsen och kakan ser lika underbart god och härlig som den faktiskt är
Späd med en aning vatten och pressad apelsin om du tycker det verkar för tjockt. I steriliserade burkar med locket hårt åtdraget står den sig säkert flera månader, men jag tror nästan att den går åt fortare
Fräs curry ochingefära i en gryta i smör. Smakaavmed salt och peppar. Linfrö blandat medhavregryn. Tillsätt grönsakerna och risonin och späd med kycklingbuljongen
Jag äter den medkokosmjölk, som jag brukar göra själv i vitamixern. Koka sedan dadlarna (i det vattnet) tillsammans med äpplet som du skivat, skalat och urkärnat tills allt är mjukt
Du håller dig mätt länge och du blir fylld med energi. Jag har aldrig varit en frukostmänniska, men efter att jag har börjat exprimentera med min kost så inser jag hur gott det kan vara med frukost
Det har varit mycket med nya jobbet och en hel del runtresande till familj i början av sommaren. Antingen någon helt vanligt gräddglass med vanilj eller varför inte pröva tillsammans med något av mina glassrecept
Glaserade revben medsmakavingefäraoch citronDu behöver. 3 kg revben av bog. 1 stor bit ingefära, ca 4 cm. Koka revbenen i vatten tillsammans med delad morot och kvartad lök i cirka 2 timmar • Kolla att köttet är mört genom att sätta in en köttgaffel i det. Skiva ingefäranoch vitlöksklyftorna • Lägg alla ingredienser utom dijonsenap och peppar i en kastrull, koka upp och sjud i cirka 8 minuter • Tillsätt dijonsenap, rivet citronskal och svartpeppar • Ta av från värmen. Ta revbenen ur vattnet • Mixa morötterna och hälften av löken med lite av buljongen och vänd ner detta i glazen • Skär revbenen i bitar och pensla dem med glazen • Sätt in i ugnen på 225° i cirka 15 minuter • Pensla revbenen ett par gånger under stektiden. Av Malin BromanFotografDavid Back 3 kg revben av bog. 1 stor bit ingefära,
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.