Glutenfri saffransmandelkaka med vaniljfyllning
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 70 g smör - vanligt, laktosfritt eller mjölkfritt alternativ
  • 1 dl mjölk - vanlig, laktosfri eller mjölkfritt alternativ
  • 2 tsk fiberhusk
  • 3 stora ekologiska ägg
  • 1 dl ljust råsocker
  • 2 dl mandelmjöl
  • ½ dl kokosnötsmjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • ½ kuvert saffran
  •  
  • Fyllning
  • 100 g smör - vanligt, laktosfritt eller mjölkfritt alternativ
  • 1 dl mjölk - vanlig, laktosfri eller mjölkfritt alternativ
  • 3 msk äkta vaniljsocker
  •  
  • Glasyr
  • ½ dl florsocker - gärna kokosflorsocker om du har
  • 1 - 1½ msk pressad apelsin eller citron
  • hackade, syltade apelsin- eller citronskal

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.