Idag blev det stekt lax, med rostade rödbetor och kålrot, till det en jättegod sås med rödlök. Om man äter enligt Lchf modellen, och har det som en livsstil, kan man äta rotsaker ibland, någon gång i månaden, är inga problem
Jag gjorde vanliga ”gaffelkakor”, kakor med chokladgömma (ungefär som syltkaka men med en liten chokladnib i istället) och sedan en slags variant av chocolate chip cookies (dvs platta kakor med hackad choklad
Idag bestämde jag mig för att färdigställa receptet med ugnspannkakan. Ugnspannkaka LCHF. Jag har fått en hel del frågor på hur jag gjorde den men jag var inte riktigt nöjd med det tidigare receptet så nu var det dags att laborera lite till… o dessutom hade vi ingen lunch så det var lägligt
Jag hittade den på en sida med engelsk text, nämligen den HÄR. Min favoritgrönsak just nu är ju just aubergine och den passar så bra ihop med resterande ingredienser
Salta och smaksätt med peppar och sambal. Rättikagratäng. 1 kg rättika skalad och skivad2 gula lökar skivade2 st hela vitlökar6 dl créme fraiche2,5 dl grädde100 gram Philadelphia 100 gram mozzarella100 gram hårdostSalt, peppar1tsk sambalKoka rättikan, löken och pressad vitlök en halvtimma med grädde, Philadelphia, mozzarella och créme fraiche
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.