Man kokar dem helt enkelt i buljong innan de läggs pågrillen. Min pappa brukar bjuda på de allra mjällaste och godaste revbenen, när vi får grillat hemma hos mina föräldrar
Pensla på rikligt med glaze runtom hela spetten. Någon gång ska var första gången, och det här var mina första tillagade revbensspjäll och magiskt goda blev de små rackarna
Min pappa gjorde ofta tjocka revbensspjäll men själv föredrar jag de tunna. )Lägg dem på galler med långpannan under och häll i en halvliter vatten i långpannanIn i ugnen - och sätt på varmluften om ni har en sådan ugn
Vad sägs om att grädda lite pitabröd pågrillen. Sedan beror det även på storleken och de jag gjorde var nog i den storleken som de frysta pitabröden är
Svaret här hemma blev pyttipanna på stekhällen. Pyttipanna på stekhällen. Salt & peppar (ska du bjuda småttingar är det bättre att ställa fram detta på bordet i efterhand)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.