Om du vill ha tjockare sås, red med maizena. 1,2 kg färska tjocka revben. 1,2 kg färska tjocka revben. En mustig och smakrik gryta som bara blir godare om man gör den dagen före den skall serveras
Revbensspjäll kommer definitivt att ligga på grillen fler gånger i sommar. När jag var och helghandlade hade de tjockarevbensspjäll riktigt billigt så jag köpte 2 kg som vi grillade ikväll. Tjocka grillade revbensspjäll med amerikansk glaze2 kg tjockarevbensspjäll1 msk salt1,5-2 liter vatten10 svartpepparkorn10 vitpepparkorn2 lagerblad2 morötter3 vitlöksklyftorGlaze. 2 kg tjockarevbensspjäll
Igår åt vi goda tjocka revbenssjäll från grisen vi köpte precis innan jul av en bekant. Till revbensspjällen åt vi sallad, dressing med yoghurt och thaichilisås och potatishalvor
Pensla de kalla revbensspjällen med marinaden/glazen. Revbensspjäll är sååå gott att grilla. Grillade tjockarevbensspjäll med thai-chili-sås1,5 kg revbensspjäll1-2 l vatten, så att det täcker spjällensalthela vitpepparkornhela svartpepparkornmånga droppar tabascomarinad/glaze1 dl thai-chilisås 1 tsk sesamolja 2 tsk ketjap manis 1 tsk salt Koka upp vatten, tillsätt kryddor. 1,5 kg revbensspjäll
Lägg revbensspjällen i en stor kastrull. Häll av och ta upp revbensspjällen. Skär revbensspjällen i bitar eller skivor längs med revbenen och lägg i bunken med marinad
Efter att snabbt ha övervägt chilikryddade kycklingvingar kommer jag även att tänka på revbensspjäll och att man kanske kan fixa en glasering baserad på julmust
Har Du tjockare spjäll eller föredrar revbensspjäll från gris, så öka på tiden till det dubbla. Som tillbehör stekte jag tjocka skivor av blomkål i smör och gjorde ett lite annorlunda vitlökssmör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.