Lägg på plåten tillsammans med auberginen och ringla olja och salt över. Men en sak jag uppskattar mest med helgen är att jag kan ta mig tid att laga den mat som jag länge planerat i mitt huvud men aldig fått tummarna loss till att göra
Servera rödingfiléerna med pressad potatis, eller färskpotatis, och någon grönsak. Gräslök. Salta och peppra med citronpeppar och lägg några citronskivor ovanpå filéerna
Hetta upp en stekpanna med olivolja och blad från några rosmarinkvistar. Spenat med keso. Skiva salladslöken tunt och fräs den i lite olivolja i en kastrull
Krydda med salt, peppar och ingefära runt om. Men en hel bit fläsk som man kör rätt länge i ugnen kan slå en fläskfile med hästlängder om jag får bestämma
Fyll fisken med citron och smör. Man bör dock såklart ändå äta med viss försiktighet. Hur mycket jag än älskar fisk äter vi det oftast bara en dag i veckan och sedan blir det lunch dagen efter på det (om man har tur)
Jag bidrog med en vitlökssås som inte heller blev så dum. Men efter tuttmat, blöjbyte, gos i sängen (rycka pappan i håret i hopp om reaktion) och ivrigt påhejande medan jag gjorde en snabb morgon yoga sover hon nu igen
Lägg upp fisk och pressad potatis, ringla såsen runtom och toppa med lite dill. Lägg lök, senap och vinäger i en kastrull och pressa över saften från citronen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.