1 kg tjocka revbensspjäll. Förkoka spjället i buljong ca 45 minuter. Dela i ribbor. Värm ugnen till 225°. Koka ihop vinäger och kalvfond tills 1 dl återstår
förkokta, grillade revbenspjäll med ugnsrostad färskpotatis, sallad och bearnaise. Förkokta, grillade revebenspjäll är tacksamt att grilla och köttet blir så mört att det faller isär
Grillade köttfärsspett1 kg köttfärs1 pressad vitlöksklyfta1,5 tsk torkad oregano2-3 msk färsk persilja100 gram finsmulad fetaostsalt o pepparoljaBlanda ihop allt till en smidig smet
En av rätterna på julbordet var grillade revben. Pensla med glazen igen när de är färdiggrillade. Var riktigt mumsigt och därför något jag kommer göra igen och servera med potatisgratäng eller någon annan god potatisrätt
Lägg revbensspjället i en stor gryta. 1 kg tjocka revbensspjäll i bit. 1 kg tjocka revbensspjäll i bit. Hemma igen och vips så har jag redan varit på jobbet i två veckor
Lägg revbensspjällen i en stor kastrull. Häll av och ta upp revbensspjällen. Skär revbensspjällen i bitar eller skivor längs med revbenen och lägg i bunken med marinad
Lägg revbensspjällen i en stor kastrull. Häll av och ta upp revbensspjällen. Skär revbensspjällen i bitar eller skivor längs med revbenen och lägg i bunken med marinad
Revbensspjäll är ett av de godaste kött man kan grilla, tycker jag. Marinerade revbensspjäll 2 port. Färska, tjocka revbensspjäll, spare ribs, 5-600 g. Är de förkokta så räcker 1 minut per sida, alltså 4 minuter sammanlagt plus en liten stund på sidan om så värmen fördelas jämnt i köttet
Koka upp vatten i en stor kastrull. Klyfta löken och skala vitlöken. Lägg ner buljongen och spareribsen. Koka i 1,5 - 2 timmar beroende på hur möra de ska bli
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.