Tonfiskröra. majonäs, olivolja, vinäger om man vill ha det Blanda ihop ingredienserna och servera till bröd de gör man i latinamerika Chile eller till pasta eller som fyllning i bakad potatis
Blanda skaldjuren med olivolja, lime, salt och peppar. Tänkte dela med mig av nyårsaftonens förrätt vilket var ett recept som jag såg Leila göra i hennes nyårsprogram
En rätt jag gjort flera gånger i sommar är denna röra med bulgur ochkräftstjärtar. Det är lätt att variera och blir dessutom perfekt att ha med i lunchlådan
Mixa med stavmixer och smaka av med salt och peppar. Späd med mer vatten om det blir för tjockt. Chilifrästa kräftstjärtarkräftstjärtarchililöksaltoch pepparFräs snabbt av samtliga ingredienser i en het panna
Men varför inte göra det lite roligare och grilla på ett par baguetter med en kryddig vitlöksolja och klicka på lite tonfiskröramed smak av gräslök och cayenne istället, lite sallad kan man alltid servera vid sidan om
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.